Vrije Donatie

Wij zijn buitengewoon dankbaar voor jouw interesse in het ondersteunen van de Mevlana moskee. Jouw vrijwillige bijdrage is van onschatbare waarde voor ons en stelt ons in staat om de diverse activiteiten en diensten die we aanbieden aan onze gemeenschap te blijven verbeteren en uitbreiden.

 

Je kunt eenvoudig en veilig een donatie doen door het onderstaande formulier in te vullen en de betaling af te ronden. Met jouw genereuze bijdrage kunnen we niet alleen de fysieke aspecten van onze moskee onderhouden, maar ook investeren in educatieve programma’s, liefdadigheidswerk en gemeenschapsinitiatieven die de banden binnen onze samenleving versterken.

 

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie om begrip, vrede en harmonie te bevorderen. We zijn trots op de rol die de Mevlana moskee speelt als een centrum van gebed, educatie en sociale betrokkenheid, en we kunnen dit alleen bereiken met de steun van mensen zoals jij.

 

In de islam wordt het concept van liefdadigheid, ook wel bekend als ‘zakat’ en ‘sadaqah’, sterk benadrukt. Doneren aan goede doelen wordt beschouwd als een van de meest deugdzame en essentiële daden voor moslims. Het is een manier om zorg te dragen voor de minder bedeelden, te investeren in gemeenschapsopbouw en bij te dragen aan een rechtvaardige en welvarende samenleving.

 

We willen benadrukken dat elke donatie gewaardeerd wordt en een positieve impact heeft. Als blijk van onze dankbaarheid zullen we je op de hoogte houden van de projecten en initiatieven die met jouw bijdrage worden ondersteund, zodat je kunt zien hoe jouw gift het leven van anderen verbetert.

 

Klik hieronder om het donatieformulier in te vullen en je bijdrage te bevestigen. Nogmaals, we zijn je zeer dankbaar voor je vrijgevigheid en steun aan de Mevlana moskee. Samen bouwen we aan een betere en meer verbonden gemeenschap. Moge jouw vrijgevigheid worden beloond en moge vrede en zegeningen met je zijn.

 
 

Let op: De bevestiging van betaling zie je alleen op deze pagina, je ontvangt hier geen e-mail van. Echter kun je deze wel opvragen. Stuur ons hiervoor een bericht via het contactformulier of klop aan bij het bestuur in de moskee.